1KOMMA5°

Solceller i Göteborg: energismarta lösningar

Välkommen till 1KOMMA5°!

I Göteborg finns det goda möjligheter att snabbt nå lönsamhet med en solcellsanläggning. För många hushåll innebär en installation av solceller en halvering av energikostnaderna. Förutom att vara ekonomiskt fördelaktigt är solceller i Göteborg också ett utmärkt val för dig som strävar efter att minska din miljöpåverkan.

Med våra hållbara paneler, batterier och vårt energistyrsystem Heartbeat så framtidssäkrar du ditt energismarta hem.

Utforska solcellslösningar för ditt tak och maximera din besparing med #NewSolar!

Vänligen aktivera Nödvändigt cookies för att visa innehållet
Solcellsmontörer bär ut solpanel från bil till villa i Göteborg
Solcellslösning med smart energistyrning

Vi installerar dina solceller i Göteborg

1KOMMA5° är Sveriges ledande leverantör av energismarta lösningar till villaägare.

1KOMMA5° hjälper dig som är bosatt i Göteborg att hitta en optimal lösning för din solcellsanläggning. Den som installerar solceller från 1KOMMA5° får tillgång till vår plattform Heartbeat, som framtidssäkrar ditt energisystem. Vår vision är solel för 0 kr/kWh.

Vi erbjuder högeffektiva solceller i en elegant svart design med en stilren profil. Men våra solceller är inte bara estetiskt tilltalande. De är också mycket hållbara i tysk design och kvalitet, samt med europeiska, marknadsledande garantier som säkerställer pålitlighet och prestanda. Viktigast av allt är att de är tillverkade av europeiskt kisel vilket säkerställer ett betydligt lägre klimatavtryck än andra solcellspaneler.

Boka kostnadsfritt hembesök

Det ska vara lätt att göra rätt

När du beslutat dig för att installera solceller i Göteborg kommer vi att finnas med dig hela vägen - från det första kostnadsfria besöket till installation. När du är i gång och producerar din egen förnybara el finns vi dessutom alltid där för att säkerställa att allt går som det ska. Vi installerar solceller i hushåll över hela Västra Götaland, förutom i Göteborg, så finns vi även i Uddevalla, Kungsbacka, Lerum, Kungälv och allt däremellan vilket betyder att vi alltid kommer att vara nära. Vi ser till att du tar del av en kostnadseffektiv elproduktion med hjälp av dina solceller och din energilösning hemma. 

Nöjd kund skakar hand med solcellsmontör från 1KOMMA5°
OPTIMERA DIN ENERGIANVÄNDNING

Optimerad produktion av solkraft i Göteborg

Solpanelerna vi använder är kopplade till en optimerare, en elektrisk komponent. Denna gör din anläggning mindre skuggkänslig och därav kan du producera solel även när delar av ditt tak inte får sol. Vi jobbar ständigt med att säkerställa att du får maximal solelproduktion, oberoende av var i Sverige du bor. Vi guidar dig gärna till vilken lösning som passar ditt hushåll bäst.

Barn vidrör solpaneler i solnedgången
Experter inom solceller & smart styrsystem

Smidig och säker installation – enkelt och tryggt för dig!

Vi är specialister på framtidssäkra solcellslösningar för hushåll. När du väljer oss som leverantör av dina solceller i Göteborg finns vi och våra experter vid din sida från start till mål.

Vi börjar med ett kostnadsfritt möte eller ett hembesök för att planera och diskutera dina behov och önskemål.

Vi finns vid din sida från start till slut. Efter installationen säkerställer vi att allt fungerar som det ska när du börjar producera din egen solel. Vi finns alltid tillgängliga vid frågor och vid behov av hjälp.

Mockup på solcellsprodukter från 1KOMMA5°
Vårt smarta energistyrsystem

Heartbeat – Hjärtat i ditt energismarta hushåll

Med Heartbeat framtidssäkras ditt energisystem och garanterar att du alltid har tillgång till morgondagens energimöjligheter. Systemet styr inte bara din solel, det optimerar även din elanvändning.

Koppla samman dina solceller, ditt batteri och din laddbox för elbilen i ett enda smart system som styrs via en enda app, och som hjälper dig med bättre styrning och användning av din egen solel.

Administrera din elanvändning eller låt vårt smarta styrsystem Heartbeat sköta allt på autopilot, så du kan maximera effekten och utdelningen av din solcellsanläggning.

För dig innebär Heartbeat främst en sak: ett sätt att sänka ditt totala inköp av el och därmed kostnaderna för elanvändningen i hemmet.

Välkommen till #NewSolar!

Varför 1KOMMA5°

Vad kan du förvänta dig när du väljer oss som solcellsföretag?

1.
Lokal närvaro av experter inom solceller & energismarta hemlösningar

Vi erbjuder en lokal närvaro och jobbar med modern framtidssäkrad teknik

2.
Vi tar hand om hela processen och följer upp även efter installationen

Vi träffas personligen för att lära känna varandra och förstå dina unika behov. Vi skräddarsyr en solcellsanläggning som passar perfekt för ditt hem och din energikonsumtion.

3.
Marknadens längsta garantitider

Med oss får du de längsta garantitiderna på marknaden för både material och installation.

4.
Support & trygghet

Vi står vid din sida under din solcellsanläggnings livstid. Vår support är tillgänglig för att hjälpa dig om du har några frågor eller behöver assistans.

Grönt bidrag

50% avdrag direkt på din faktura - bara sådär!

Visste du att förutom de 20% som du får i grönt bidrag på solcellsanläggningen, så får du även 50% avdrag på tillhörande produkter såsom batteri och laddbox?

Gör en framtidssäker investering och ta steget till ett mer energismart hushåll redan idag!

Kontakta oss

Få ett prisförslag!

Fyll i dina uppgifter och få ett prisestimat för just din bostad och ta reda på hur du kan ta dig mot 0 kr/kWh i ditt hushåll. Du kan även ringa till oss direkt på 08-22 88 90

1komma5 illustration new solar
Heartbeat

Knyt samman solceller, batteri & laddbox i ett enda smart system med energistyrsystemet Heartbeat.

Produkter

Våra lösningar för ditt klimatneutrala hem

NewSolar

Komplett solcellsanläggning

Villabatteri

Använd din solel även på natten

Heartbeat

Smart styrsystem som optimerar din solel & nätel

Laddbox

Använd din solenergi till din elbil

SOLCELLER

Billig & klimatneutral el genom solel

Vanliga frågor

Läs mer om solceller i Göteborg

Fler frågor? Vi hjälper dig!

energistyrsystemet Heartbeat för solcellsanläggning
OPTIMERA DIN ENERGIANVÄNDNING

Alltid till det BÄSTA elpriset med Heartbeat!

Optimera din energieffektivitet med vår smarta energistyrsystem Heartbeat. Med precision balanserar och knyter Heartbeat samman din solcellsanläggning, din laddbox och ditt batteri, samtidigt som den smidigt ansluter ditt hem till elmarknaden.

Tack vare detta, säkerställer vi alltid en kostnadseffektiv tillförsel av solel.

Genom att välja Heartbeat dubblar du dina besparingar – bra för både för miljön och din plånbok!

heartbeat illustration köp och sälj till elnätet
NEGATIVA ELPRISER

El från sol och vind är alltid billigast

Energistyrsystemet Heartbeat låter dig optimera användningen av den solel du själv producerar på taket och du kommer alltid använda din egen el när det ger som störst ekonomisk nytta. Eller till och med när det finns överskott, så säljs överskottet när du tjänar på det som mest.

solcellsinstallation på villatak i arboga
Göteborg

Därför ska du installera solceller i Göteborg

Ett av de bästa sätten att minska dina elkostnader samtidigt som du minimerar dina utsläpp är att installera solceller. Letar du efter ett solcellsföretag som installerar solceller i Göteborg? Då har du hittat rätt. Vi erbjuder högkvalitativa solcellsanläggningar med en unik design.

Din investering sträcker sig inte bara till att spara pengar och energi över tid, utan du bidrar även till att minska din miljöpåverkan och skapa en mer hållbar framtid. Och så till det bästa – med skatteavdraget har det aldrig varit mer gynnsamt att ta steget mot förnybar solenergi. Så vad väntar du på? Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök och ta reda på förutsättningarna för ditt tak.

LÅGA ENERGIPRISER

Med Heartbeat optimeras ditt hushåll baserat på bästa elpris. På så sätt kan du dra nytta av timvisa elpriser i både köp och försäljning på energimarknaden.

SMARTA ENERGILÖSNINGAR

Heartbeat kopplar samman dina solceller med ditt batteri och din laddbox och ger dig möjligheten att själv använda din solenergi när den gör som störst nytta.

REDO FÖR FRAMTIDEN

Tillsammans med våra ledande tillverkare fortsätter våra utvecklare ständigt att förbättra Heartbeat & 1KOMMA5°s solcellspaneler. Dessutom kan du när som helst komplettera med laddbox eller större batteri.